Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS feat. ELISA – Birds

23. července 2019 16:45
Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS feat. ELISA – Birds

Song jsme minulý týden nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart jako novinku. Od soboty 20. července 2019 dostávají kluci šanci i v našem playlistu.

Nejstreamovanější kapela loňského roku, multiplatinoví interpreti a držitelé Grammy Imagine Dragons vydávají singl Birds, který pochází z jejich nejnovějšího alba Origins. Singl se objevil na deluxe verzi desky jako jeden ze tří bonusů. Birds vychází v nové verzi s italskou zpěvačkou Elisou.

Na desce Origins se dále nacházejí například hity Natural nebo Zero„Album je o hledání nového prostředí, ale i o vážení si svých kořenů,“ komentuje desku zpěvák Dan Reynolds. „Když tvořit, tak tvořit bez jakýchkoliv pravidel. Přijde nám strhující vytvářet hudbu, která je pro nás něčím novým a odlišným.“ Origins následuje úspěch předchozí desky Evolve, která byla během jednoho roku certifikována dvakrát platinovou, byla nominovaná na Grammy za nejlepší album roku a tři singly (ThunderBeliever Whatever It Takes) obsadily první příčky hitparád radiových singlů.

Hlasuj pro Imagine Dragons a Elisu v Evropa 2 Music Chart počínaje čtvrteční 20:00 hodinou!

Články, které by tě mohly zajímat