Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JAX JONES feat. ELLA HENDERSON – This Is Real

18. ledna 2020 15:45
Novinka Evropy 2: JAX JONES feat. ELLA HENDERSON – This Is Real

Před týdnem jsme song do naší hitparády Evropa 2 Music Chart nasadili jako novinku. Od soboty 18. ledna 2020 ji můžete slýchat i v klasickém air-playi.

Na Grammy nominovaný, multiplatinový producent, DJ a multiinstrumentalista Jax Jones vydává singl This Is Real, na který vokálně přispěla zpěvačka Ella Henderson. Ta byla účastnicí deváté řady X Factoru, kde se umístila na šestém místě a mezi její největší hity patří například singl Ghost.

This Is Real je součástí Jonesova debutového alba Snacks, které vyšlo v září 2019. Na desce se mimo jiné nachází již vydané hity You Don’t Know MeRaye, HarderBebe Rexhou, Ring RingMabel a Rich The Kidem, InstructionDemi Lovato a Stefflon Don nebo BreatheInou Wroldsen, které získaly jen na YouTube stovky milionů přehrání.

Jax Jones je od roku 2016, kdy vydal singl House Work, britským vývozním artiklem číslo jedna, je jedním z nejžádanějších producentů hudebního průmyslu, na kontě má přes 3 miliardy streamů a aktuálně vydal šest za sebou jdoucích singlů, které se všechny umístily na první příčce britských tabulek.

Hlasuj pro Jaxa Jonese a Ellu Henderson v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Facebook, Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat