Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JAX JONES feat. YEARS & YEARS – Play

27. prosince 2018 18:45
Novinka Evropy 2: JAX JONES feat. YEARS & YEARS – Play

Před týdnem nám song vypadl hned z novinkové pozice naší Evropa 2 Music Chart. Od soboty 22. prosince 2018 mu dáváme druhou šanci a nasazujeme ho do klasického playlistu.

Světový hitmaker, DJ a producent nominovaný na BRIT Award Jax Jones vydává ve spolupráci s britským elektro-popovým triem Years & Years singl Play z dlouho očekávaného alba Snacks.

Olly má jeden z těch unikátních hlasů – když zpívá, vynutí si vaši pozornost. Bylo skvělé spolupracovat s někým tak realistickým a otevřeným novým nápadům. Po tom, co jsme singl napsali, začal jsem budovat hudební stopu – přidal jsem silný vliv UK garage a nechal projevit svou lásku k soulu a houseu,“ přibližuje singl Jax„Celou dobu jsme se jen chechtali a tancovali. Miluju taneční hudbu, protože se díky ní cítím neporazitelný. Chtěli jsme vytvořit song, do kterého se člověk může zamilovat a skončí jím tak posedlý, že se cítí jako zhypnotizovaný,“ dodává frontman Years & Years Olly Alexander.

Jax Jones v nedávné době spolupracoval s hvězdami, jako je například Demi LovatoStefflon DonMabel nebo Ina Wroldsen. Byl jako jeden z hrstky Britů zařazen do letošního žebříčku Billboard Dance 100, ve kterém se nachází například DiploDavid Guetta nebo Marshmello, a rovněž patří mezi sto nejstreamovanějších umělců na světě. Na YouTube má přes 600 milionů zhlédnutí a prodal přes 15 milionů singlů.

Aktuální v pořadí druhá deska Palo Santo od Years & Years sklízí chválu od fanoušků i kritiků a z jednoho z hlavních singlů If You’re Over Me se stal hit, který byl v Británii certifikován platinovým, připsal si 200 milionů streamů a prodalo se ho 600 tisíc kopií. Years & Years nejen prostřednictvím dechberoucích živých vystoupení vnesli do popu kmenový element, jehož zásadou je, že menšina je vždy většinou a každý je vítán.

Články, které by tě mohly zajímat