Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JOEL CORRY feat. MNEK – Head & Heart

30. srpna 2020 9:45
Novinka Evropy 2: JOEL CORRY feat. MNEK – Head & Heart

Song jsme před několika týdny nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 29. srpna 2020 ho hrajeme i v klasických rotacích.

Britský DJ, producent a fitness trenér Joel Corry patří k nejoblíbenějším tanečním interpretům na ostrovech, což dokazuje i popularita jeho novinky. Už dva týdny po vydání se Head & Heart objevilo na třetím místě singlového žebříčku v Anglii. Joel tím o jednu pozici vylepšil své maximum, kterého dosáhl s předchozím hitem Lonely. Poslední 2 týdny je song v UK Top 40 Singles Chart na vrcholu! A totéž platí o jeho kumpánovi, ani MNEK neměl co do hitparádového umístění úspěšnější nahrávku. Toho můžete znát například ze spolupráce se zpěvačkou Zarou Larrson na singlu Never Forget You.

Joel Corry se vloni prosadil se singlem Sorry, s nímž to dotáhl až na šesté místo anglického žebříčku. S nahrávkou zlomil národní rekord, když za 24 hodin ve službě Shazam nasbíral více než 41 tisíc tagů! Na platinový úspěch Sorry pak navázal songem Lonely. Nyní boduje právě s novinkou Head & Heart z připravovaného alba Another Friday Night.

Hlasuj pro Joela Corryho a MNEKa v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Warner Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat