Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER feat. CHANCE THE RAPPER – Holy

21. listopadu 2020 9:45
Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER feat. CHANCE THE RAPPER – Holy

Song jsme před měsícem nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Tam se songu nedařilo vůbec a vypadla hned z novinkové pozice. V chart jsme Justina nahradili novějším songem Lonely a do éteru Evropy 2 nasazujeme od soboty 21. listopadu 2020 starší song Holy a dáváme mu tak druhou šanci…

Globální superstar a držitel ceny Grammy Justin Bieber oficiálně potvrzuje vydání zbrusu nové písně Holy na níž spolupracoval Chance The Rapper. Holy je krátký dojemný film režírovaný Colinem Tilleym a za prvních pět hodin nasbíral přes 2,2 milionu zhlédnutí na YouTubeHoly je Bieberův návrat do popové arény jen několik měsíců poté, co se song Intentions stal globálním platinovým singlem.

Posledním studiovým albem Justina je páté v pořadí s názvem Changes, debutovalo na #1 v hitparádě Billboard 200. Album podtrhlo jeho celosvětovou dominanci, Changes se prodalo více než 4 miliony po celém světě. S více než 65 miliony měsíčních posluchačů na Spotify se Justin Bieber stal nejposlouchanějším umělcem platformy. Nedávno také překonal ohromujících 147 milionů sledujících na Instagramu a přes 50 milionů uživatelů YouTube.

Singl vychází na albu Justice.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat