Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER – Yummy

8. února 2020 15:45
Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER – Yummy

Song jsme tento týden nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 8. února 2020 ho nasazujeme i do klasického air-playe.

Globální superstar Justin Bieber vydává singl Yummy, prostřednictvím kterého ohlašuje svůj návrat a vydání pátého alba Changes. „Tohle album bude úplně jiné už jenom proto, v jaké životní fázi se právě nacházím,“ přibližuje Bieber. Yummy je rovněž Bieberovým prvním autorským singlem po třech letech a koncem ledna vyjde ve spolupráci s YouTube i desetidílná dokumentární série Justin Bieber: Seasons, která mapuje celou jeho kariéru. „Když jsem začínal, YouTube mi poskytlo platformu a komunitu, kde jsem s fanoušky mohl sdílet svou hudbu, své zkušenosti a důležité momenty,“ uzavírá Bieber.

Justin Bieber má na svém kontě přes neuvěřitelných 50 miliard streamů, více než 60 milionů prodaných kopií svých alb a bezpočet platinových certifikací, přičemž jeho legendární singl Baby obdržel certifikaci dokonce diamantovou a stal se nejúspěšnějším singlem všech dob. Za své nejúspěšnější album Purpose, kterého se prodalo přes 21 milionů kusů, získal v roce 2015 dokonce Grammy. Tři hlavní singly z alba, mezi které patří například Love Yourself, obsadily první tři příčky britských žebříčků, což se do té doby podařilo pouze The Beatles.

I když Bieber v posledních třech letech nevydal žádnou vlastní skladbu, podílel se na dílech jiných interpretů, ze kterých se i díky spolupráci s Bieberem okamžitě staly hity – za všechny jmenujme singl I Don’t CareEdem Sheeranem, který se dlouho držel na první příčce ve 26 zemích světa, remix singlu Bad Guy od Billie Eilish, který opětovně zlomil své vlastní rekordy a především remix Despacita, který k singlu přitáhl pozornost potřebnou k tomu, aby se originální verze stala nejsledovanějším videem na YouTube.

Hlasuj pro Justina Biebera v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat