Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KATY PERRY – Never Really Over

24. srpna 2019 10:45
Novinka Evropy 2: KATY PERRY – Never Really Over

Song nám již několik týdnů boduje v žebříčku hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 24. srpna 2019 jsme ho nasadili i do klasického air-playe.

Popová ikona Katy Perry vydává nový singl Never Really Over, který je prvním sólovým počinem od roku 2017. Autorsky se na singlu, který prozkoumává povahu vztahů, podílel Zedd„Všechny naše vztahy – od první lásky, přes nešťastnou lásku, po lásku na celý život – se stanou naší součástí, takže žádný z nich vlastně niky neskončí. Jakmile ale přijmeme světlou i temnou stránku, můžeme zjistit, že tma nás může vyvést na světlo,” přibližuje singl Katy.

Katy Perry debutovala v roce 2008 albem One Of The Boys. Svůj status světové hvězdy ale upevnila až deskou Teenage Dream, kterou vydala dva roky po debutu a stala se první ženou hudební historie, které se podařilo umístit pět singlů z jednoho alba za sebou na prvních příčkách hitparád. Dalšího alba Prism se prodalo přes 12,5 milionů kopií a ze skladeb RoarFirework a Dark Horse se staly nezapomenutelné hity. Katy se stala prvním umělcem, který získal tři diamantová ocenění od RIAA a následující album Witness se stalo jejím třetím albem, které debutovalo na první příčce Billboard 200. Aktuálně má Katy Perry na svém kontě přes 35 miliard streamů, přes 45 milionů prodaných desek a je nejsledovanější osobou na Twitteru, kde jako první přesáhla 100 milionů sledujících.

Hlasuj pro Katy Perry v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat