Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LADY GAGA – Stupid Love

4. dubna 2020 9:45
Novinka Evropy 2: LADY GAGA – Stupid Love

Song jsme minulý týden nabídli jako novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 4. dubna 2020 je i nedílnou součástí našeho standardního playlistu.

Nezaměnitelná zpěvačka Lady Gaga vydává singl Stupid Love, kterým fanouškům dává vzpomenout na zlatou art-popovou éru její kariéry, během které vznikly hity, jako je Born This Way nebo Judas, které z Lady Gaga udělaly jednu z nejsledovanějších osobností hudební scény. Aktuální singl Stupid Love pochází z chystaného šestého studiového alba Chromatica, které by mělo vyjít později v letošním roce.

Držitelka Oscara, Zlatého glóbu a Grammy Lady Gaga je výjimečnou zpěvačkou a performerkou, která za svou kariéru prodala přes 35 milionů alb a připsala si přes 32 miliard streamů, což z ní dělá jednu z nejposlouchanějších zpěvaček hudební historie. V roce 2016 Gaga vydala zatím poslední autorské album Joanne, které se stalo již čtvrtým albem v řadě, které debutovalo na první příčce albového žebříčku Billboard Top 200. Vedle hudební kariéry je Lady Gaga i herečkou, která se objevila například v populárním seriálu American Horror Story nebo v hlavní roli filmu Zrodila se hvězda (A Star Is Born) s písní Shallow, která se stala jedním z největších hitů loňského roku, a v roce 2017 na Netflixu vyšel dokument o zpěvaččině životě s názvem Lady Gaga: Five Foot Two, který získal násobná ocenění za nejlepší hudební dokument roku.

Hlasuj pro Lady Gaga v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat