Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LOST FREQUENCIES feat. JAMES ARTHUR – Questions

10. září 2022 9:45
Novinka Evropy 2: LOST FREQUENCIES feat. JAMES ARTHUR – Questions

Singl bodoval od konce července 2022 rekordních 7 týdnů v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart a hlasovat se pro něj tento týden již bohužel nemůže. Aby Vám to ale nebylo líto, od soboty 10. září 2022 ho nasazujeme jako novinku do éteru Evropy 2.

Rok 2022 je pro belgickou superstar DJe Felixe De Laeta, známého jako Lost Frequencies, narvaný úspěchy. Po jeho multiplatinovém singlu Where Are You Now, který vyšplhal na č. 1 v 5 zemích, se Lost Frequencies připojuje k mimořádnému zpěvákovi Jamesi Arthurovi, aby vytvořili soundtrack letní sezóny: Questions!

Jamesovy výrazné vokály, které se opírají o harmonické vrstvy kláves a kytar, tvoří zásadní základ skladby. Následují jiskřivé syntezátory a deep house beaty s progresivními akcenty. Skladba je radostná a dojemná zároveň. Jamesův vokál pak přináší důležité poselství. Questions kombinuje charakteristické prvky obou umělců a snoubí je v elektricky žhavém kousku.

Lost Frequencies to komentuje: „Po skvělé spolupráci s Calumem Scottem na Where Are You Now jsem cítil, že takhle má znít můj další krok! Posledních pár měsíců jsem na hudbě pracoval téměř nepřetržitě. Když došlo na Questions a práci s Jamesem Arthurem na vokálech, věděl jsem, že je to další singl. Pokud jde o produkci, líbila se mi myšlenka následovat hlavní proud mého předchozího singlu, ale s velkým progresem akordů před refrénem, ​​aby se Vám skladba dostala pod kůži, než se položí do melancholičtější nálady. Nemůžu se dočkat, až to zahraju živě a uvidím reakce publika!“

James Arthur dodává: Felix je obrovský talent. Napsali jsme to strašně rychle a snadno… Na léto je to rozhodně ideální.”

Singl vyjde na albu All Stand Together.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat