Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LOUIS TOMLINSON – Kill My Mind

9. listopadu 2019 15:45
Novinka Evropy 2: LOUIS TOMLINSON – Kill My Mind

Od čtvrtka 7. listopadu 2019 novinka č. 4 v hitparádě, od soboty 9. listopadu 2019 i novinka v klasickém playlistu Evropy 2.

Louis Tomlinson se vrací na hudební scénu se svým novým singlem Kill My Mind. Po skladbě We Made It jde o druhou skladbou, kterou Louis zveřejnil a která se zároveň objeví na jeho připravovaném sólovém debutovém albu. To ponese jméno Walls a vyjde 31. ledna 2020.

Když se Louise zeptáte, kvůli čemu se vydal na sólovou dráhu a vrátil se na koncertní pódia, odpoví jedno slovo: písničky. Po hitech s Bebe Rexhou a Steve Aokim z roku 2017 se rozhodl, že chce být umělcem, který tvoří zvuk sám podle sebe a má co říct.

“Byl to určitě delší proces, kdy jsem začal hudbu chápat úplně jinak,” říká Louis. “Mám svůj vlastní hudební vkus a nechci bojovat s nikým dalším. Když jsem vyrůstal, pop pro mě symbolizovali Arctic Monekys, Oasis, The Killers a Amy Winehouse. Časy se samozřejmě mění. Momentálně se nazývá popem urban a street žánr, což je něco, co mě moc neoslovuje. Jasně, můžu skládat takové písničky, ale nikdy to nebude nic ze mě. Pro mě bylo otázkou, jak spojit svůj vlastní vkus s vkusem svých fanoušků.”

Jako člen boybandu One Directin Louis Tomlinson prodal více než 100 miliónů nahrávek. A dohromady se svými sólovými singly nasbíral dokonce více než bilión streamů.

“Cítím se teď jako úplně nový umělec. Chvíli to trvalo, než jsem se v této pozici začal cítit komfortně, naučil důvěřovat sám sobě a ujistil se, co opravdu chci. Ale teď se cítím nejjistější za celou dobu, co se v hudební branži pohybuji, a to jako skladatel i jako zpěvák. A jasně, chci být úspěšný, ale nejdůležitější je, co hudba znamená pro mě a pro moje fanoušky. To je priorita. Na ten zbytek si počkáme a uvidíme…”

Hlasuj pro Louise Tomlinsona v Evropa 2 Music Chart!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat