Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MABEL – Boyfriend

6. června 2020 15:45
Novinka Evropy 2: MABEL – Boyfriend

Singl nám hned po prvním týdnu vypadl z naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Dáváme mu další šanci a to rovnou v našem playlistu, kam ho od soboty 6. června 2020 nasazujeme.

Španělsko-britská zpěvačka Mabel vydává “girl-power” singl Boyfriend, kterým korunuje úspěch na poli hudby v podobě získání BRIT Award za Nejlepší britskou interpretku roku 2019. Na předávání cen Mabel vystoupila se svým hitem Don’t Call Me Up a na červeném koberci jí doprovázela její matka Neneh Cherry, která vlastní BRIT Award získala před třiceti lety. Na aktuálním singlu se producentsky opět podílelo osvědčené duo Steve Mac, který v minulosti spolupracoval například s Edem Sheeranem nebo Years & Years, a Camille Purcell, která má na svědomí tvorbu Little Mix nebo Clean Bandit.

Kariéra Mabel začala nenápadným uploadem singlu Know Me Better na streamovací službu SoundCloud v roce 2015. Opravdovým průlomem však byl až již zmíněný hit Don’t Call Me Up, který se stal nejprodávanějším singlem od ženské interpretky v Británii, prodalo se ho milion kopií a připsal si miliardu streamů. Mabel uchvátila fanoušky i kritiky především neuvěřitelnou ochotou být upřímná a zranitelná. Konkrétně se potom zabývá mladou láskou, otázkou identity, ženskou sílou a duševním zdravím.

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat