Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MABEL – Mad Love

21. září 2019 15:45
Novinka Evropy 2: MABEL – Mad Love

Song jsme před pár týdny nasadili jako novinku do Evropa 2 Music Chart. Daří se jí skvěle a od soboty 21. září 2019 song brázdí jako novinka i klasický éter Evropy 2.

Španělsko-britská zpěvačka Mabel vydává singl Mad Love, jež pochází z jejího vysoce očekávaného debutového alba High Expectations, které vyšlo v pátek 2. srpna 2019. Režie videoklipu k singlu se ujal Marc Klasfeld, který v minulosti pracoval například s Cardi B nebo Jay-Z. Mad Love následuje obrovský úspěch předchozího singlu Don’t Call Me Up, který se v Británii usadil na třetí příčce, strávil osm týdnů v řadě v Top 10 a Spotify ho zařadilo do playlistu Top 50 Global.

Mabel, které je pouhých 23 let, byla již dvakrát nominována na Brit Award, prodala přes 3,5 milionů singlů jen v Británii, celosvětově si připsala přes miliardu streamů a vyprodala legendární Brixton Academy. Tematicky se zabývá mladou láskou, otázkou identity, ženskou sílou a psychickým zdravím. Nic z toho nebude chybět ani na výše zmíněné debutové desce, jejíž název si Mabel nechala před dvěma lety vytetovat na krk. „Už jenom mluvit o problémech, kterým čelíme, opravdu dodá sebevědomí,“ přibližuje desku Mabel„Během psaní musíte rýpat do starých ran a zkoumat je pod mikroskopem. Sen popové hvězdy s perfektním životem s nástupem naší generace odplul pryč.”

Hlasuj pro Mabel v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat