Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARKUS SCHULZ feat. SEBU from CAPITAL CITIES – Upon My Shoulders

27. října 2018 10:45
Novinka Evropy 2: MARKUS SCHULZ feat. SEBU from CAPITAL CITIES – Upon My Shoulders

Song nám úspěšně boduje v aktuálních kolech hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 27. října 2018 ho nasazujeme i do klasického air-playe.

Německo-americký DJ Markus Schulz, který je znám spíše z tanečních projektů a tanečních tranceových párty, posílá naprosto překvapivě do rádií skvost v podobě spojení se zpěvákem Sebu Simonianem z amerického dua Capital Cities na popově-tanečním singlu Upon My Shoulders.

K napsání písně Markuse inspiroval loňský ročník festivalu Tomorrowland, kdy během jeho vystoupení na hlavním pódiu zaznamenal tisíce tančících, kteří na svých ramenou drželi své partnerky či blízké. Stále měl obraz tohoto silného okamžiku v hlavě, a tak sedl a napsal o něm píseň. „Jediné, co jsem od prvního okamžiku věděl, byl fakt, že do songu chci mužský vokál,“ dodává sám Schulz.

Markus Schulz proslul především tracky First Time s vokály Anity KelseyWithout You Near ve spolupráci s Departure a Gabriel & DresdenNothing Without Me s vokály Any Diaz nebo Love Rain Down On Me se zpěvačkou Seri. Na sociálních sítích Markus ohlásil i podzimní turné k novému autorskému albu We Are The Light, které v současné době dokončuje.

Naopak Capital Cities si můžete pamatovat ze singlů jako Safe And Sound nebo One Minute More.

Zdroj: MusicServer

Hlasuj pro Markuse Schulze a Seba z Capital Cities v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat