Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. HALSEY – Be Kind

20. června 2020 9:45
Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. HALSEY – Be Kind

Song už nám několik týdnů boduje v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 20. června 2020 ho nasazujeme i do klasického air-playe.

Americký DJ a producent Marshmello vydává společně s americkou zpěvačkou Halsey singl Be Kind, který zpochybňuje motivy vaší drahé polovičky, která je s vámi ve vztahu – místo toho, aby se mu plně oddala, neustále hledá něco nového. Vzhledem k tomu, že singl napsala Halsey, slova se zřejmě týkají jejího bývalého přítele, rappera G–Eazyho, který jí ve vztahu podváděl.

Halsey v lednu letošního roku vydala úspěšné album Manic, které debutovalo v Top 10 v zemích, mezi které patří například Velká Británie, Spojené státy nebo Česká republika.

Marshmello od začátku své kariéry drží tradici „co singl, to hit“. Na svém kontě má hitové singly s Migos, Khalidem, Selenou Gomez, Logicem nebo Bastille. Marshmello získal miliardy streamů, násobné zlaté i platinové certifikace, podepsal zatím nejdelší rezidentskou smlouvu (na dva roky v klubu KaosLas Vegas), má bezpočet hudebních ocenění, na Spotify je pravidelně mezi Top 5 nejpřehrávanějšími skladbami a magazín Forbes ho zařadil do renomovaného žebříčku 30 pod 30.

Halsey, která pravidelně osciluje mezi popem první třídy a syrovější alternativou, se od svého vstupu na scénu podařilo nasbírat přes 25 miliard streamů a prodat přes 11 milionů kopií alb. Halsey rovněž vyprodala koncerty na pěti kontinentech, byla nominovaná společně s The Chainsmokers na Grammy za skladbu Closer a objevila se na bezpočtu titulních stran renomovaných magazínů, jako je například Rolling Stone, Forbes nebo Playboy. Halsey debutovala v roce 2015 deskou Badlands, která byla během prvního roku certifikována platinovou. Po ní následovalo album Hopeless Fountain Kingdom, které obsahovalo mimo jiné násobně platinové hity Now Or Never a Bad At Love. Opravdovým průlomem byl však singl Without Me, který se několik týdnů držel na první příčce žebříčku Billboard Hot 100 a stal se nejpřehrávanějším singlem roku 2019 v amerických rádiích. Kromě hudby se Halsey angažuje v boji za ženská práva, duševní zdraví a LGBTQ komunitu.

Song vychází na albu Halsey s názvem Manic.

Hlasuj pro Marshmelloa a Halsey v Evropa 2 Music Chart!

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat