Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. YUNGBLUD & BLACKBEAR – Tongue Tied

8. března 2020 15:45
Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. YUNGBLUD & BLACKBEAR – Tongue Tied

Song jsme nasadili již koncem ledna 2020 do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Jelikož vypadl, dáváme mu druhou šanci aspoň mimo hitparádu a od soboty 7. března 2020 ho nasazujeme do klasického air-playe.

DJ a producent Marshmello vydává ve spolupráci s britským rebelem Yungbludem a americkým rapperem Blackbearem singl Tongue Tied. K singlu byl natočen videoklip, který zobrazuje dystopickou realitu, ve které se militantní policejní složky snaží všemi prostředky umlčet nepohodlné a příliš upřímné členy společnosti. Klip se pod taktovkou režiséra Christiana Breslauera natáčel v Los Angeles za účasti na cenu Emmy nominované herečky Joey King.

Marshmello od začátku své kariéry drží tradici „co singl, to hit“. Na svém kontě má hitové singly s Migos, Khalidem, Selenou Gomez, Logicem nebo Bastille. Marshmello získal miliardy streamů, násobné zlaté i platinové certifikace, podepsal zatím nejdelší rezidentskou smlouvu (na dva roky v klubu KaosLas Vegas), má bezpočet hudebních ocenění, na Spotify je pravidelně mezi Top 5 nejpřehrávanějšími skladbami a magazín Forbes ho zařadil do renomovaného žebříčku 30 pod 30.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat