Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: MARTIN GARRIX feat. JVKE – Hero

16. února 2023 18:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: MARTIN GARRIX feat. JVKE – Hero

Představujeme novinku č. 3 v hitparádě!

DJ a producent Martin Garrix a talentovaný zpěvák, skladatel a producent JVKE se spojili se společnostmi Nuverse, Second Dinner a Marvel Entertainment. Jejich nejnovější singl Hero je hymnou hry Marvel Snap.

Premiéru skladby doprovází animovaný videoklip plný superhrdinů. Podmanivý videoklip inspirovaný hrou Marvel Snap je poklonou dvojici Marvel. JVKE se ponoří do svých myšlenek a popustí uzdu své fantazii, když náhle dostane zprávu s až příliš známou otázkou od své bývalé přítelkyně Georgie: „Můžeme si promluvit?“ Dále rozebírá vzestupy a pády jejich vztahů a zabývá se oblíbenými páry fanoušků MarveluSpider–Manem a Mary Jane, Storm a Black Pantherem a Visionem a Scarlet Witch.

Hero odhaluje novou, tajemnou stránku Garrixe a vokály JVKE do něj dokonale zapadají. Umělci vzbudili nedočkavost fanoušků již před několika týdny, kdy Martin Garrix spolupráci poprvé oznámil. Sám to komentuje: „Je mi ctí být součástí tohoto projektu. Rád se svou hudbou objevuji nová teritoria a jsem nadšený, že tato skladba konečně spatřila světlo světa.“

Hlasuj pro Martina Garrixe a JVKEa v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat