Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: MARTIN GARRIX feat. MATISSE & SADKO, JOHN MARTIN & MICHEL ZITRON – Won’t Let You Go

7. července 2022 17:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: MARTIN GARRIX feat. MATISSE & SADKO, JOHN MARTIN & MICHEL ZITRON – Won’t Let You Go

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě!

Nizozemský DJ a producent Martin Garrix představuje další singl s duem Matisse & Sadko a také se zpěvákem Johnem Martinem a producentem Michelem Zitronem. Jmenuje se Won’t Let You Go a jde o další song z řady tanečních pecek, jakými byly tracky Hold On a Mistaken.

DJské duo Matisse & Sadko pochází z Ruska a v minulosti s Martinem Garrixem spolupracovalo například na již zmíněných hitech Hold On a Mistaken, ale i Dragon, Forever či Break Through The Silence.

Zpěvák a skladatel John Martin ze Švédska několikrát spolupracoval s projektem Swedish House Mafia. Známý je i díky sólovému songu Anywhere For You, který mu pomohl zprodukovat Michel Zitron.

Producent, textař a DJ Michel Zitron má ve svém portfoliu projekty se skupinou Swedish House Mafia. Spolupracoval i s Aviciim, Alessem, Taio Cruzem nebo Tinie Tempahem. Fanoušci elektronické hudby ho taky znají ze singlu Red Lights od DJe Tiësta, kde nazpíval vokály.

Hlasuj pro Martina Garrixe, Matisse & Sadka, Johna Martina a Michela Zitrona v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: Wikipedia, YouTube, Facebook, SoundCloud

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat