Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MIMI WEBB – House On Fire

9. dubna 2022 9:45
Novinka Evropy 2: MIMI WEBB – House On Fire

Song jsme před 4 týdny nabídli jako novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. A protože se Vám líbí, od soboty 9. dubna 2022 ho nasazujeme i jako novinku do playlistu.

Britská popová zpěvačka a skladatelka Mimi Webb je připravena zahřát posluchače novým singlem House On Fire.

V současné době Mimi těší fanoušky vyprodaným britským a irským turné propagujícím předchozí desku Seven Shades Of Heartbreak. Poté bude supportovat Tate McRae na jejím severoamerickém turné. Kromě toho, že Mimi dosáhla půl miliardy streamů, sklízí i nadále jednomyslný potlesk od kritiků. Vogue ji označil za jednu z 22 hudebníků v roce 2022 a BBC ji zařadila na seznam Sound Of 2022.

21letá Mimi Webb se může pochlubit hlasem, který je stejně magnetický, silný a magický, jako její osobnost. Jako „holka od vedle“ s nebývalým vokálním rozsahem se často směje, mluví jasně o tom, co si myslí, a nebojí se ozvat. Inspirována lidmi jako Amy Winehouse, Emeli Sandé a Sam Smith, začala ve věku 13 let psát své vlastní písně a posléze se i naučila hrát na kytaru. Přibližně ve stejnou dobu se dostala na The Brit School, známé díky svým absolventům jako jsou právě Amy Winehouse, Adele, Jessie J a mnoho dalších. O 3 roky později začala navštěvovat prestižní BIMM (British Institute Of Modern Music). V roce 2019 nahrála několik raných skladeb a podepsala smlouvu s Epic Records.

Její improvizovaná hudební acapella videa doslova explodovala internetem a získala přes 20 milionů zhlédnutí na TikToku. Tento úspěch umetl cestu skladbám Before I Go, I’ll Break My Heart Again, Reasons a Good Without. Písně Good Without a Dumb Love se dostaly do Top 15 ve Spojeném království. Music Week ji nedávno oznámil jako nejnovější přírůstek na Brit List BBC Radio 1. Umělkyně také sklidila široké uznání od Wonderland, Teen Vogue, Refinery 29, Euphoria, Clash, Flaunt a Consequence Of Sound.

Hlasuj pro Mimi Webb v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook, Spotify

Články, které by tě mohly zajímat