Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MIMI WEBB – Red Flags

19. června 2023 12:15
Novinka Evropy 2: MIMI WEBB – Red Flags

Song jsme již v únoru 2023 nasadili jako novinku č. 2 v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart! Od soboty 17. června 2023 brázdí i éter Evropy 2 jako novinka v playlistu.

Mimi Webb si vysloužila nominaci na cenu Brit Award v kategorii Nejlepší nový umělec a nadále dokazuje, že si tento titul plně zaslouží. Její nejnovější singl a videoklip Red Flags je další ukázkou z debutového alba Amelia, které vyšlo letos v pátek 3. března.

Premiéru singlu doprovázel videoklip, který režíroval Drew Kirsch. Klip diváky zavede na cestu plnou vzpomínek, pomsty a znovuzískání vlastní síly – cestu, o které sní každý, komu někdo brutálně zlomil srdce. Skladbu napsali Mimi, Connor a Toby McDonoughovi, Ryan Daly, Castle a Cirkut a produkovali ji Connor, Ryan a Cirkut.

Očekávané debutové album Amelia obsahuje celkem 12 skladeb včetně hitu House On Fire a nedávného singlu Ghost Of You. Název alba není náhodný. „Album se jmenuje Amelia. Je to moje plné jméno, protože si musíte uvědomit dvě strany,“ vysvětluje umělec. „Je tu Amelia, dívka z britského venkova, která je ráda doma se svou rodinou, přáteli a psy, a Mimi, popová umělkyně, která miluje vystupování na pódiu a cestování po světě.“

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook, Last FM

Články, které by tě mohly zajímat