Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NATHAN EVANS – Wellerman (Sea Shanty) (220 Kid & Billen Ted Remix)

17. dubna 2021 9:45
Novinka Evropy 2: NATHAN EVANS – Wellerman (Sea Shanty) (220 Kid & Billen Ted Remix)

Představujeme novinku č. 4 v hitparádě Evropa 2 Music Chart na tento týden a zároveň novinku, kterou nasazujeme od soboty 17. dubna 2021 i do klasických rotací.

Po nastartování fenoménu tzv. seashanty (volně přeloženo jako námořnický popěvek), který se v posledních týdnech přehnal celým světem, se skotský zpěvák Nathan Evans stal jedním z nejzajímavějších hvězd roku 2021. Nyní Nathan Evans vydává svou debutovou skladbu Wellerman a s ní i remix s umělci 220 Kid a Billen Ted.

Námořnické popěvky, tedy #SeaShanty jsou písně, které si původně zpívali námořníci při těžké práci na moři. Nathan se jednoho dne rozhodl, že bude natáčet na TikTok a jedním z jeho prvních příspěvků byl cover tradiční irské shanty písně Leave Her, Johnny. Poté nahrál svou verzi novozélandské balady Wellerman, se kterou se strhla na síti TikTok obrovský lavina zájmu o tento žánr. Vznikl dokonce i hashtag #ShantyTok, pod který tvůrci nahrávají originální zpěvné a rytmické verze svých oblíbených písní. Úspěšný remix Wellerman od Nathana Evanse220 Kida a Billen Ted je k posluchu již nyní na všech streamovacích platformách, i na YouTube.

Hlasuj pro Nathana Evanse, 220 Kida a Billen Ted v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat