Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NESSA BARRETT feat. JXDN (JADEN HOSSLER) – La Di Die

23. srpna 2021 18:45
Novinka Evropy 2: NESSA BARRETT feat. JXDN (JADEN HOSSLER) – La Di Die

Song jsme v posledním vydání naší hitparády Evropa 2 Music Chart představili jako novinku č. 2! A proto, že je skvělý, od soboty 21. srpna 2021 jsme ho nasadili i do klasického playlistu.

V předchozích týdnech se na části internetu ovládané teenage omladinou řešilo velké drama. Dramagedon, jak událost nazývají americká média specializující se na podobné věci, se týká čtveřice tiktokových celebrit, které tvoří dva páry. V centru dění jsou Jaden Hossler známý jako JXDN, jeho přítelkyně Mads Lewis, dále stejně populární dvojice Josh Richards a Nessa Barrett a také písnička La Di Die. Hossler a Lewis tvořili jeden z prvních tiktokových párů, jejich vzájemné hádky, rozchody a návraty od roku 2019 napjatě sledují miliony uživatelů aplikace po celém světě. Do jejich vztahu nyní vstoupila další z hvězdiček této sociální sítě. Nessa Barrett natočila singl, do kterého si jako hosta pozvala právě Jadena, což se nelíbilo Mads a jejím fanouškům. Drama plné smazaných instagramových profilů a hysterických postů bylo na světě.

Jakkoliv se vám výše popsané události mohou zdát úsměvné, písnička sama stojí jistě za pozornost. Autorsky a produkčně se na ní podílel Travis Barker z punk-rockových Blink–182 a díky pozornosti, jaké se jí díky dramatu dostalo, sbírá rychle čísla napříč digitálními platformami. Nárůst v desítkách procent hlásí i český a slovenský mezitýdenní přehled. A pokud jste se v textu dostali až sem, vězte, že jde o výborně vystavěnou skladbu s chytlavým refrénem, který bude ozdobou playlistu.

Hlasuj pro Nessu Barrett a Jadena Hosslera aka JXDNa v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Warner Music, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat