Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NF – Time

6. srpna 2019 9:45
Novinka Evropy 2: NF – Time

Song jsme představili již minulý týden jako novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 3. srpna 2019 ho hrajeme i v klasických rotacích.

Michiganský rapper NF vydává singl Time, který pochází z nového alba The Search. Singl následuje úspěch předchozí skladby When I Grow Up, která se na YouTube stala v době vydání trendem číslo jedna a za méně než dva týdny si připsala přes 26 milionů zhlédnutí. Prvním singlem z alba byla stejnojmenná skladba The Search, která, stejně jako When I Grow Up, debutovala v první stovce žebříčku Billboard Hot 100.

NF (vlastním jménem Nathan John Feuerstein) se díky enormní podpoře fanoušků rychle stal jedním z nejviditelnějších fenoménů DIY streamingu – bez podpory hudebního vydavatelství obsadil s debutovým albem Therapy Session první příčku v žebříčku nejlepších rapových alb. Ještě větší úspěch zaznamenal s následující opět nezávisle vydanou deskou Perception, která debutovala na první příčce Billboard Top 200 a stejně jako Therapy Session se stala rapovým albem číslo jedna. Renomovaná média, jako The New York Times, Rolling Stone nebo Forbes, referovala o Nathanovi jako o zářném příkladu toho, jak se dá uspět mimo systém tradičního hudebního průmyslu. Aktuálně má NF na svém kontě násobné platinové certifikace (zejména za singly Let You Down, Lie a If You Want Love), desky Perception se prodalo přes 2 miliony kopií a navýšila Nathanův počet streamů na 3,5 miliardy a jeho skladby se objevují v soundtracích k nejrůznějším seriálům z dílen nejvýznamnějších tvůrců, jako je například HBO.

Hlasuj pro rappera NF v Evropa 2 Music Chart!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat