Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NICO SANTOS feat. LENA – Better

27. října 2019 15:45
Novinka Evropy 2: NICO SANTOS feat. LENA – Better

Minulou novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart od soboty 26. října 2019 nasazujeme i do klasického playlistu.

Dva nejúspěšnější němečtí popoví interpreti Nico Santos a Lena společně vydávají singl Better, který rozšiřuje řady rozchodových hitů. Nico mi napsal, jestli nejsem ve městě – prý pracuje na něčem naprosto úžasném a chce mě u toho. Do půl hodiny jsem byla ve studiu a nahrávala s ním Better,“ přibližuje spolupráci Lena.

Nico Santos se svým hitem Rooftop v roce 2017 doslova prorazil strop hudebního průmyslu. Po velmi krátkém čase se singl dostal mezi Top 5 aktuálních hitů, byl certifikován platinovým, prodalo se ho přes 400 000 kusů a jen v Německu a Rakousku si připsal přes 75 milionů streamů. V České republice singl vedl tabulku Radio Top 100 a patřil mezi nejhranější songy roku 2017 a 2018. Santos oscilací mezi r’n’b, rockem, soulem a popem oslovil fanoušky i hudební publicisty. Netají se tím, že nejen v dětství mu bylo velkou inspirací charisma Michaela Jacksona, proto se do každé skladby snaží dát maximální možnou dávku emocí. Jeho skladby se dotýkají lásky, žárlivosti, identity, důvěry, hrdosti a příběhů noci. Santos se rovněž zabývá tématem ulice, jelikož jeho pětičlenná kapele sestává z pouličních hudebníků. „Pro mě je ulice místem, kde žije pravda,” přibližuje Nico.

Lena Meyer-Landrut je německá zpěvačka, známá především díky vítězství na Eurovision Song Contest 2010 v Oslu s písní Satellite. O rok později znovu reprezentovala Německo na Eurovizi Düsseldorfu, kde s písní Taken By A Stranger obsadila 10. místo.

Song pochází z eponymního alba Nico Santos.

Hlasuj pro Nica Santose a Lenu v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat