Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: NICO SANTOS – Unforgettable

24. dubna 2019 16:45
Novinka Evropy 2: NICO SANTOS – Unforgettable

Nový singl Nico Santose jsme do naší hitparády Evropa 2 Music Chart nasadili už minulý týden a daří se mu. Od soboty 20. dubna 2019 jsme song nasadili i do klasického air-playe.

Německo-španělský zpěvák a skladatel Nico Santos vydává singl Unforgettable, který pochází z alba Streets Of Gold (Unforgettable Edition), které je opětovným vydáním úspěšného debutového alba Streets Of Gold. Nová verze je doplněná o tři bonusové skladby, které se nestihly do prvotní verze alba dotáhnout k dokonalosti. Deska vyšla 15. března 2019.

Nico Santos se svým hitem Rooftop v roce 2017 doslova prorazil strop hudebního průmyslu. Po velmi krátkém čase se singl dostal mezi Top 5 aktuálních hitů, byl certifikován platinovým, prodalo se ho přes 400 000 kusů a jen v Německu a Rakousku si připsal přes 75 milionů streamů. Jeho druhý singl Safe následoval svého mladšího bratra a dostal zlatou certifikaci. Santos oscilací mezi r’n’b, rockem, soulem a popem oslovil fanoušky i hudební publicisty. Netají se tím, že nejen v dětství mu bylo velkou inspirací charisma Michaela Jacksona, proto se do každé skladby snaží dát maximální možnou dávku emocí. Jeho skladby se dotýkají lásky, žárlivosti, identity, důvěry, hrdosti a příběhů noci. Santos se rovněž zabývá tématem ulice, jelikož jeho pětičlenná kapela sestává z pouličních hudebníků. „Pro mě je ulice místem, kde žije pravda,” přibližuje Nico.

Nico Santos bude hlavní hvězdou galavečera Global Social Awards, který se koná ve středu 29. května 2019 ve Foru Karlín v Praze. Evropa 2 je mediálním partnerem akce.

Hlasuj pro Nico Santose v Evropa 2 Music Chart opět počínaje čtvrteční 20:00 hodinou!

Články, které by tě mohly zajímat