Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: OLIVER TREE feat. ROBIN SCHULZ – Miss You

22. října 2023 15:45
Novinka Evropy 2: OLIVER TREE feat. ROBIN SCHULZ – Miss You

Již koncem ledna 2023 jsme singl představili jako novinku č. 1 v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart! A protože ho chcete slyšet, od soboty 21. října 2023 jsme ho nasadili rovnou i do rotací Evropy 2.

Americký zpěvák, skladatel, herec a také komik Oliver Tree Nickella má bohatou hudební minulost. Tvrdí, že první desku natočil v 6letech. Ano, rád přehání, zároveň je ale velmi autentický. Když před 3lety točil video All That x Alien Boy, trvalo to 9 měsíců, protože celých 5 měsíců strávil tréninkem v monster truck aréně, aby všechny skoky a kousky zvládl v klipu udělat sám. Hudebně se pohybuje napříč různými žánry, nejnověji si libuje v trapových beatech, které propojuje s hudbou ovlivněnou 90. léty.

Originál skladby Miss You od Southstara a napodobenina od Robina Schulze spolu nyní soupeří napříč streamovacími platformami a žebříčky po celém světě. Southstar vydal svůj virální hit Miss You 9. května 2022, který byl znovu vydán skrze Sony Music Entertainment 30. července 2022 poté, co se v Německu rozšířil jako virální hit, a od té doby roste na mezinárodní úrovni včetně České republiky. Robin Schulz, který již znal Southstarovu nesmírně populární původní verzi, ji v červenci zahrál na svém setu na La Garden Party v Paříži a 5. srpna vydal svou identickou verzi.

Verze Robina Schulze byla označena jako přímá 1:1 kopie Southstarovy verze; pod stejným názvem, se stejným samplem a stejnou produkcí, což ukazuje Robinovu snahu odebrat kredit a přímou podporu Southstarově průlomové desce, místo aby podpořil novou generaci talentů. S nešťastnou výhodou, že Robin Schulz i Oliver Tree jsou oba umělci Warner Music Group, se Robinovu týmu podařilo získat souhlas Olivera Tree, aby se stal hlavním umělcem na jeho kopírované verzi.

Singl vyjde na albu Olivera Treeho s názvem Alone In A Crowd.

 

Verzi Southstara porovnej níže… 😉

Zdroj: Sony Music, Warner Music, YouTube, Facebook, BeatSource

Články, které by tě mohly zajímat