Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: POST MALONE feat. YOUNG THUG – Goodbyes

18. srpna 2019 12:45
Novinka Evropy 2: POST MALONE feat. YOUNG THUG – Goodbyes

Tuhle novinku jsme před měsícem představili i v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 17. srpna 2019 má prostor i v našem klasickém playlistu!

Na Grammy nominovaný multiplatinový umělec Post Malone vydává společně s atlantským rapperem Young Thugem singl Goodbyes. Jeho produkce se ujal Brian Lee (spolupracoval třeba s Camilou Cabello nebo Justinem Bieberem), který s Post Malonem spolupracoval již na předchozích úspěšných hitech RockstarBetter Now nebo Psycho.

Post Malonovi se říká, že ve své hudbě mísí country, grunge, r’n’b a hip-hop, které doplňuje pro něj typicky lakonickým vokálem. Proslavil se zejména skladbou Congratulations, na které spolupracoval se členem (t)rapových Migos – Quavem, a která dosáhla osmého místa v Billboard Hot 100 a získala diamantovou certifikaci. Album Stoney se stalo v rámci labelu Universal Music nejprodávanějším debutovým albem roku a následující deska Beerbongs & Bentleys se stala jedním z nejúspěšnějších alb loňského roku. Post Malone byl 4x nominován na Grammy a třináctkrát na Billboard Music Awards.

Song vychází na albu Hollywood’s Bleeding.

Hlasuj pro Post Malonea a Young Thuga v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat