Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: PURPLE DISCO MACHINE feat. SOPHIE AND THE GIANTS – Hypnotized

14. listopadu 2020 15:45
Novinka Evropy 2: PURPLE DISCO MACHINE feat. SOPHIE AND THE GIANTS – Hypnotized

Song jsme před pár týdny nasadili jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 14. listopadu 2020 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Purple Disco Machine je německý diskotékový a houseový producent a DJ narozený v roce 1980 v Drážďanech.

Rodným jménem Tino Piontek vyrostl v tehdejším NDR. Prostřednictvím svého otce poznal v mladém věku západní rockovou hudbu. V roce 1996 začal produkovat s programem Cubase a několika syntetizátory, současně objevil housovou hudbu v rámci nočního života v Drážďanech. Sám se stal aktivním DJem a jeho první produkce se objevila v roce 2012. Od té doby začala mezinárodní DJ vystoupení a v roce 2017 vyšlo jeho debutové album pod značkou Sony Music Entertainment. Dosavadní největší úspěch oslavil v srpnu 2020 písní Hypnotized, kterou nahrál společně se Sophie And The Giants a která vstoupila do hitparád v několika evropských zemích a slaví úspěchy především v Německu, ale i na Shazamu.

Sophie And The Giants je britská indie-popová kapela ze Sheffieldu. Skupinu založili na jaře 2017 na hudební škole v Guildfordu v Surrey Sophie Scott, Chris Hill, Bailey Stapledon a Toby Holmes. Po úspěšném dokončení školy se všichni čtyři přestěhovali do Sheffieldu společně. V roce 2018 vyšlo jejich debutové EP Adolescence. Poté následovalo celoevropské turné a vystoupení na festivalech, včetně festivalu Glastonbury. Píseň The Light, která vyšla v roce 2019, použila společnost Vodafone k reklamní kampani.

Song vyjde na albu Exotica.

Hlasuj pro Purple Disco Machine a Sophie And The Giants v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Sony Music, Wikipedia, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat