Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: R3HAB feat. CLARA MAE & FRANK WALKER – More Than OK

16. května 2020 9:45
Novinka Evropy 2: R3HAB feat. CLARA MAE & FRANK WALKER – More Than OK

Song již pár týdnů brázdí vlny naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Počínaje sobotou 16. května 2020 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Nizozemský DJ a producent R3hab zahajuje novou dekádu singlem More Than OK, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Clarou Mae a producentem Frankem Walkerem. Singl se zabývá pomalým vytrácením prvotního kouzla ve vztahu. More Than OK je o tom nikdy se nespokojit s málem a vždycky si jít za tím, co člověk opravdu chce – v životě i v lásce. Každý den se přece chceme cítit výjimečně a milovat tak, jako by šlo o den poslední,” přibližuje skladbu Clara.

R3hab, vlastním jménem Fadil El Ghoul, má na svém kontě mnoho úspěšných hitů, které opanovaly světové hudební žebříčky – za všechny jmenujme například skladby This Is How We Party, Bad!, Lullaby nebo Hold On Tight. V roce 2017 R3hab nezávisle vydal debutové album Trouble, které posbíralo přes půl miliardy streamů. Forbes a Billboard R3haba, který vystupuje v nejrenomovanějších tanečních klubech světa, označují za „budoucnost řemesla” a DJ Mag ho řadí na 14. místo ve svém slavném žebříčku DJ Mag’s Top 100.

Hlasuj pro R3haba, Claru Mae a Franka Walkera v Evropa 2 Music Chart!

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat