Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: SAM FELDT feat. LATESHIFT – The Riddle

6. ledna 2022 17:45
Novinka Evropa 2 Music Chart: SAM FELDT feat. LATESHIFT – The Riddle

Představujeme novinku č. 1 v hitparádě!

Holandský DJ a producent Sam Feldt se tentokrát spojil s dvojicí Lateshift, kterou tvoří pánové Danny a Dom, a servírují song The Riddle. Taneční uvolněný sound funguje stejně dobře jak v autě se sklopenou střechou, tak i na tanečním parketu.

Sam Feldt se s Lateshift setkal poprvé v rámci spisovatelského tábora Heartfeldt ve Skotsku v říjnu 2019. Poté spolu zůstali v kontaktu a pokračovali ve společné práci na písních, až vznikl song The Riddle. S výsledkem jsou obě strany spokojeny a jde o typický hit Sama Feldta se silnými melodiemi a povznášejícími vibracemi.

Oficiální video ke skladbě chlapci navíc obohatili zábavnou hádankou. Kdo našel odpověď na otázku: „Kolik srdíček najdete v oficiálním videu?“ a dal vědět v komentářích na YouTube, mohl vyhrát pár AirPodů.

Sam Feldt vydal v roce 2015 singl Show Me Love se zpěvačkou Kimberly Anne, který ho katapultoval mezi světovou taneční elitu. Skladba se dostala až na čtvrté místo britského žebříčku, bodovala v Austrálii, kde získala zlatý certifikát, v Belgii i Nizozemí. Šlo o vysamplovanou skladbu Robin S. z roku 1990, tu si vzal do svých rukou aktuálně třeba i Jonas Blue s Awou, kteří v Evropa 2 Music Chart také bodovali. Další úspěšná skladba Summer On You mu pomohla do respektovaného žebříčku Top 100 DJs, který zveřejňuje DJ Mag. V roce 2019 se Sam Feldt prosadil i s hitem Post Malone, na kterém vokálně pomohla zpěvačka Rani. Jeho posledním zářezem u nás v Evropa 2 Music Chart byl song Home Sweet HomeAlmou a Digital Farm Animals.

Hlasuj pro Sama Feldta a Lateshift v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Zdroj: EDM Sauce, Wikipedia, YouTube, SoundCloud, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat