Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: SAM SMITH feat. DEMI LOVATO – I’m Ready

7. května 2020 18:45
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: SAM SMITH feat. DEMI LOVATO – I’m Ready

Představujeme novinku č. 3 v hitparádě!

Britský zpěvák a textař Sam Smith vydává singl I’m Ready, na kterém spolupracoval s americkou zpěvačkou Demi Lovato. Oba skrze něj dávají vědět světu, že jsou připraveni, aby je někdo miloval. K singlu byl natočen i olympijskými hrami inspirovaný videoklip, který režíroval Jora Frantzis (spolupráce s Cardi B nebo Rosalíou) a o choreografii se postaral Sean Bankhead (spolupráce s Normani nebo Missy Elliott).

Od globálního úspěchu, který Sam Smith zaznamenal/a s vydáním debutového alba In The Lonely Hour, prodal/a přes 25 milionů desek, získal/a řadu působivých ocenění – za všechny jmenujme čtyři Grammy, tři Brit Awards a Golden Globe, za úspěchy na poli hudby byl/a zapsán/a do Guinessovy knihy rekordů a stal/a se jedním z největších zpěváků současnosti. Mezi jejich největší hity patří La La LaNaughty Boyem, I’m Not The Only One nebo Too Good At Goodbyes, které všechny přesáhly miliardu přehrání jen na YouTube. Poslední ze zmíněných byl rovněž Samovým druhým singlem (po Stay With Me), který na Spotify přesáhl miliardu přehrání. Smithovou hudební inspirací je Adele, Amy Winehouse, Whitney Houston nebo Beyoncé.

Demi Lovato se zprvu prosadila především jako jedna z hlavních postav seriálu Camp Rock na Disney Channel. Následně však odstartovala i hudební kariéru, která aktuálně čítá šest studiových alb, přičemž všechna debutovala v Top 5 žebříčku Billboard 200. Mezi největší hity desek patří This Is Me, Here We Go Again, Skyscraper, Give Your Heart A Break, Heart Attack nebo Sorry Not Sorry. Lovato celkem prodala přes dva miliony alb a dvacet milionů singlů jen v USA, připsala si přes 6 miliard streamů, hrála ve slavném seriálu Glee a je zapsána do Guinessovy knihy rekordů jako nejmladší porotce talentové soutěže X-Factor. Dále je Demi držitelkou několika MTV Video Music Award, Teen Choice Award, People’s Choice Award, Brit Award a Grammy a v letošním roce ohromila hudební svět živou adaptací skladby Anyone, skrze kterou oznámila svůj návrat scénu. Vyjma hudebního průmyslu se Lovato věnuje boji za práva LGBT komunity, žen a lidí s mentálními poruchami.

Hlasuj pro Sama Smithe a Demi Lovato v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat