Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: SAM SMITH – Too Good At Goodbyes

27. prosince 2017 21:00
Novinka Evropy 2: SAM SMITH – Too Good At Goodbyes

Tomuto songu jsme již v říjnu dali šanci v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart, ale téměř okamžitě vypadla. Od soboty 23. prosince 2017 song nasazujeme jako novinku do našeho klasického playlistu.

Po globálním úspěchu, který zaznamenal s debutovým albem In The Lonely Hour a singlem ze soundtracku k Jamesi Bondovi Writing’s On The Wall, vydává Sam Smith po dvou letech singl Too Good At Goodbyes – oslavu návratu a ochutnávku toho, co bude následovat na desce The Thrill Of It All.

Píseň napsal Sam ve spolupráci s Jimmy Napesem (spolupráce s Disclosure a Clean Bandit) a Stargatem (spolupráce s Rihannou, Coldplay nebo Katy Perry) a jejím prostřednictvím jen potvrzuje nepopiratelný unikátní hlasový rozsah a talent pro psaní emotivních skladeb. Singl pojednává o následcích sbližování se s jinou osobou, zlepšování se v dostávání kopaček a počínající absenci emocí, kterou člověk využívá jako ochranný štít.

Od vydání debutu se Sam Smith stal jedním z největších zpěváků, celosvětově prodal přes 12 milionů alb a byl oceněn například čtyřmi Grammy a jedním Zlatým glóbem.

Články, které by tě mohly zajímat