Právě vysíláme

Novinka Evropy: SIGALA feat. JAMES ARTHUR – Lasting Lover

10. října 2020 15:45
Novinka Evropy: SIGALA feat. JAMES ARTHUR – Lasting Lover

Song jsme nasadili před několika týdny jako novinku do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 10. října 2020 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Sedm Top 10 hitů, nominace na Brit Award za singl Lullaby, sedm singlových platin, deset miliónů prodaných singlů po celém světě, dva bilióny streamů. Krátká statistika úspěchů britského DJe a producenta Sigaly předchází vydání super duetu s Jamesem Arthurem s názvem Lasting Lover.

Nezaměnitelný syrový Jamesům hlas v kombinaci s kreativním a euforickým hudebním talentem Sigaly přináší přitažlivě hitovou kombinaci.

„Tuto písničku původně složil Lewis Capaldi a já ji poprvé slyšel v akustické verzi. Od té chvíle až do teď se z celé tvorby stala neskutečná zábava. S Jamesem jsem chtěl spolupracovat už věky, protože jeho hlas miluju, ale protože jsme písničku tvořili v průběhu karantény, nemohli jsme se vidět osobně, tak jsme pracovali on-line přes Zoom. A ve finále jsme se naživo poprvé viděli až při natáčení videoklipu,“ dodává se smíchem Sigala.

Hlasuj pro Sigalu a Jamese Arthura v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Sony Music

Články, které by tě mohly zajímat