Právě vysíláme

Novinka Evropa 2 Music Chart: SILK SONIC – Smokin‘ Out The Window

2. prosince 2021 19:00
Novinka Evropa 2 Music Chart: SILK SONIC – Smokin‘ Out The Window

Představujeme novinku č. 4 v hitparádě!

Zpěvák Bruno Mars připravil nové album! Zprávu zveřejnil na svých sociálních sítích. „Zavřeli jsme se a natočili nové album,“ napsal na Instagramu. Jeho nový projekt se jmenuje Silk Sonic a jak vyplývá z obrázku, který Bruno Mars k informaci připojil, druhým členem uskupení je respektovaný rapper Anderson .Paak a jako speciální host v něm zřejmě figuruje i legendární zpěvák a baskytarista Bootsy Collins, prověřený Jamesem Brownem či Georgem Clintonem.

Hudebně o sobě dal Bruno Mars naposledy vědět v listopadu 2016, kdy vydal desku 24K Magic obsahující třeba hit That’s What I Like. Z ceremoniálu Grammy 2018 si za ni odnesl hned  7 cen, zvítězil mimo jiné v kategoriích Album roku, Nahrávka roku, Skladba roku nebo Nejlepší r’n’b album.

Očekávané album An Evening With Silk Sonic je nyní konečně venku! Bruno Mars a Anderson .Paak se vrátili ke kořenům a nahrávku pojali jako oslavu staré černošské hudby. A těžko si představit dokonalejší uchopení old-school r’n’b, než jaké oba s podporou party dalších muzikantů na téhle desce předvádějí. Zároveň s albem zveřejnili také nový videoklip. Po singlech Leave The Door Open a Skate je k songu Smokin‘ Out The Window.

Hlasuj pro Silk Sonic v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální Top 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat