Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TAYLOR SWIFT feat. BRENDON URIE of PANIC! AT THE DISCO – Me!

18. května 2019 14:45
Novinka Evropy 2: TAYLOR SWIFT feat. BRENDON URIE of PANIC! AT THE DISCO – Me!

Song nám vystřelil v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart z minulé novinkové pozice rovnou do Top 3. Od soboty 18. května 2019 ho nasazujeme tedy i do klasického playlistu.

Jedna z bezkonkurenčně nejpopulárnějších interpretek současnosti Taylor Swift vydává společně s Brendonem Uriem z kapely Panic! At The Disco singl Me!, který je ódou na individualismus a pozitivitu. „Chci, aby zněla lidem v hlavě, aby se tak díky ní cítili sami se sebou spokojenější,“ přibližuje singl Taylor. Skladba se tak odklání od úspěšného předchozího alba Reputation, které se vyznačovalo temnými vizuály a vyspělými tématy. Me! je první skladbou z chystané sedmé desky a za pouhých sedm hodin nasbírala jen na YouTube přes 24 milionů přehrání.

Miláček Ameriky Taylor Swift se ve čtrnácti letech stala nejmladší písničkářkou, která podepsala smlouvu s vydavatelstvím. Následně se stala country hvězdou a pomalu se začala orientovat popovějším směrem. Její třetí singl Our Song z ní udělal nejmladší zpěvačku, která bez cizí pomoci napsala a vydala píseň, která se umístila na prvním místě v Billboard Hot Country Song. Druhé album Fearless vydané v roce 2009 se stalo nejprodávanějším albem roku a Swift se díky němu stala opět nejmladší výherkyní Grammy v kategorii Album roku. Poslední album Reputation vedlo tabulky ve dvanácti státech, v Americe se ho jen za první týden prodalo přes 1,2 milionu kopií a stalo se tak nejlépe prodávaným albem. Swift má na svém kontě mimo jiné celkově deset Grammy, patnáct American Music Awards a miliardy streamů napříč všemi platformami.

Song pochází z alba Lover.

Hlasuj pro Taylor Swift a Brendona Urieho z Panic! At The Disco v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat