Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TAYLOR SWIFT – Lover

9. listopadu 2019 9:45
Novinka Evropy 2: TAYLOR SWIFT – Lover

Song nám vystřelil během pár týdnů na přední příčky hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 9. listopadu 2019 song nasazujeme i jako novinku do našeho standardního playlistu.

Jedna z největších popových senzací současnosti Taylor Swift vydává singl Lover, který pochází ze stejnojmenného sedmého studiového alba, ze kterého se stal okamžitý triumf. Desky se za první týden prodalo nejvíce kusů v historii prodeje alb – Lover tak z prvního místa sesadil desku Reputation, která vyšla v roce 2017 a jejíž autorkou je rovněž Swift. Lover se dále stalo nejprodávanějším albem letošního roku v USA, v 98 státech se na iTunes stalo deskou číslo jedna, v amerických tabulkách na Spotify každá skladba z alba debutovala v Top 25, z nichž devět skladeb debutovalo dokonce v Top 10. Lover je prozatím nejlépe hodnoceným albem Taylor Swift na renomovaném webu Metacritic Taylor samotná byla Billboardem okamžitě dosazená na čelo žebříčku nejlepších textařů dneška.

Taylořino dílo otřáslo měřítky hudebního průmyslu po celém světě. Lover je dosud očividně jejím nejuznávanějším albem. Její upřímnost a zranitelnost, které do alba vložila, stvořily mistrovské dílo,“ přibližuje úspěch desky zakladatel a ředitel Republic Records Monte Lipman. Lover je nejvyspělejším a zároveň nejvtipnějším Taylořiným albem, do kterého se navrátila zmíněná zranitelnost a romantika, nechybí však ani experiment a jedny z jejích nejlepších vokálních výkonů.

Singly Me!You Need To Calm Down a Lover se staly okamžitými hity a jen na YouTube dosáhly jejich videoklipy téměř půl miliardy zhlédnutí.

Lover je vrcholem kariéry.”  Rob Sheffield, Rolling Stone

Lover je o náladách, snivých osmdesátkách a svobodě.”  Nick Catucci, Rolling Stone

„Je to poklona lásce ve všech jejích formách: romantické, sexuální, neúnosné; ztracené, budoucí, imaginární; sebelásce, rodičovské lásce, stejnopohlavní lásce. Je to meditace o přijetí ostatních, o přijetí minulosti jednotlivce o tom, co nelze mít pod kontrolou.” – Sarah Carson, The I

Hlasuj pro Taylor Swift v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat