Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TAYLOR SWIFT – The Man

17. května 2020 9:45
Novinka Evropy 2: TAYLOR SWIFT – The Man

Song jsme před týdnem nasadili jako novinku do naší Evropa 2 Music Chart. Počínaje sobotou 16. května 2020 ho nasazujeme i do klasického playlistu.

Jedna z největších popových senzací současnosti Taylor Swift vydává singl The Man, který je chválen především pro své feministické poselství – Taylor v singlu přemýšlí nad tím, jak by s ní média zacházela, kdyby byla muž. Singl pochází ze sedmého studiového alba Lover, ze kterého se stal okamžitý triumf. Desky se za první týden prodalo nejvíce kusů v historii prodeje alb – Lover tak z prvního místa sesadil desku Reputation, která vyšla v roce 2017 a jejíž autorkou je rovněž Taylor Swift.

Lover se dále stalo nejprodávanějším albem loňského roku v USA, v 98 státech se na iTunes stalo deskou číslo jedna, v amerických tabulkách na Spotify každá skladba z alba debutovala v Top 25, z nichž devět skladeb debutovalo dokonce v Top 10. Lover je prozatím nejlépe hodnoceným albem Taylor Swift na renomovaném webu Metacritic a Taylor samotná byla Billboardem okamžitě dosazená na čelo žebříčku nejlepších textařů dneška.

Taylořino dílo otřáslo meřítky hudebního průmyslu po celém světě. Lover je dosud očividně jejím nejuznávanějším albem. Její upřímnost a zranitelnost, které do alba vložila, stvořily mistrovské dílo,“ přibližuje úspěch desky zakladatel a ředitel Republic Records Monte Lipman. Lover je nejvyspělejším a zároveň nejvtipnějším Taylořiným albem, do kterého se navrátila zmíněná zranitelnost a romantika, nechybí však ani experiment a jedny z jejích nejlepších vokálních výkonů.

Singly Me!, You Need To Calm Down a Lover se staly okamžitými hity a jen na YouTube dosáhly její videoklipy téměř půl miliardy zhlédnutí.

Hlasuj pro Taylor Swift v Evropa 2 Music Chart!

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat