Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE WEEKND – Blinding Lights

2. května 2020 15:45
Novinka Evropy 2: THE WEEKND – Blinding Lights

Song nám rekordních 7 týdnů bodoval v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart. Od soboty 2. května 2020 ho nasazujeme i do klasických rotací!

Kanadský producent, skladatel a zpěvák The Weeknd vydává singl Blinding Lights, který je druhým singlem z chystaného čtvrtého studiového alba After Hours. Text se stejně jako předchozí singl Heartless zřejmě věnuje jeho vztahu s (ex-)přítelkyní Bellou Hadid – přiznává, že v životě plného neustálého rozptýlení je jeho jedinou útěchou přítomnost jeho milované.

The Weeknd, vlastním jménem Abel Makkonen Tesfaye, má na svém kontě tři Grammy, osm Billboard Music Awards, dvě American Music Awards, devět Juno Awards a byl dokonce nominován na Oscara. Za svou kariéru, která začala nahráváním písniček na YouTube v roce 2010, prodal přes 70 milionů nahrávek po celém světě. Mezi jeho nejúspěšnější desky patří Beauty Behind The Madness (2015), Starboy (2016) a My Dear Melancholy (2018). Jeho největšími hity jsou Love Me HarderArianou Grande, Earned It, I Feel It Coming, Pray For MeKendrickem Lamarem, Can’t Feel My Face nebo Call Out My Name.

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat