Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THE WEEKND – Heartless

1. února 2020 9:45
Novinka Evropy 2: THE WEEKND – Heartless

Song jsme v druhé půlce prosince 2019 nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Protože se Vám líbí, nasazujeme ho od soboty 1. února 2020 i do klasického air-playe.

Kanadský producent, skladatel a zpěvák The Weeknd vydává singl Heartless, který je první skladbou z chystaného šestého studiového alba After Hours. Drzý text pojednává mimo jiné zřejmě o Weekndově (ex)přítelkyni – top modelce Belle Hadid. Heartless je rovněž jeho první novou nahrávkou od vydání singlu Call Out My Name v roce 2018, jehož zhlédnutí na YouTube dalece překonala půl miliardy.

Weeknd, vlastním jménem Abel Makkonen Tesfaye, má na svém kontě tři Grammy, osm Billboard Music Awards, dvě American Music Awards, devět Juno Awards a byl dokonce nominován na Oscara. Za svou kariéru, která začala nahráváním písniček na YouTube v roce 2010, prodal přes 70 milionů nahrávek po celém světě. Mezi jeho nejúspěšnější desky patří Beauty Behind The Madness (2015), Starboy (2016) a My Dear Melancholy (2018), jeho největšími hity jsou Love Me HarderArianou Grande, Earned It, I Feel It Coming, Pray For MeKendrickem Lamarem nebo Can’t Feel My Face.

Hlasuj pro The Weeknda v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat