Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: THOMAS GOLD feat. BRIGHT SPARKS – Seventeen

30. září 2019 10:45
Novinka Evropy 2: THOMAS GOLD feat. BRIGHT SPARKS – Seventeen

Song jsme začátkem srpna nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Z chart hned vypadl, ale nám to bylo líto, tak mu dáváme druhou šanci a nasadili jsme ho od soboty 28. září 2019 do klasického air-playe.

Německý DJ a producent Thomas Gold vydává společně s britským duem Bright Sparks létem nabitý singl Seventeen„Chtěl jsem vytvořit skladbu plnou léta, do které se každý bude moci zamilovat a vzpomínat u ní na to, jaké to bylo, když mu bylo sedmnáct,” přibližuje singl Thomas.

Thomas Gold je německý DJ a producent taneční hudby, kterého DJ Mag zařadil do svého renomovaného žebříčku Top 100 DJs. Vystupoval na největších hudebních festivalech, jako je TomorrowlandCoachella nebo Ultra Music Festival, na svém kontě má přes půl miliardy streamů a singl Magic se stal hitem.

Britské duo Bright Sparks (Ash & Kimmy) vokálně přispěli na skladby světoznámých DJs, jakými jsou například Sam FeldtFeder a dokonce i Tiësto. S Tiëstem spolupracovali na singlu On My Way, který si připsal jen na Spotify přes 80 milionů streamů.

Články, které by tě mohly zajímat