Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: TIËSTO feat. TATE MCRAE – 10:35

4. února 2023 9:45
Novinka Evropy 2: TIËSTO feat. TATE MCRAE – 10:35

Song jsme již před Vánoci představili jako novinku v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart! A protože se líbí Vám všem, od soboty 4. února 2023 nasazujeme singl i do rotací Evropy 2 jako novinku.

V Dubaji bylo otevřeno nejluxusnější letovisko na světě. A právě ve spolupráci s resortem Atlantis The Royal vznikl nový singl 10:35, za nímž stojí nizozemský DJ a producent Tiësto a zpěvačka Tate McRae. Skladba je inspirovaná energií nejnovější ikony dubajského panoramatu. Spektakulární videoklip se točil přímo v prostorech navržených nejslavnějšími světovými architekty a designery tak, aby vše překonávalo hranice představitelnosti. Zároveň s nahrávkou Tiësto zveřejnil i informace o novém albu. Deska se bude jmenovat Drive, vyjde na konci února 2023 a bude obsahovat i již vydané singly Don’t Be Shy, The Motto, The Business a Hot In It, které dosud nasbíraly více než 3 a půl miliardy přehrání napříč digitálními platformami.

Připomeňme, že Tiësto patří k nejpopulárnějším producentům taneční hudby a byl několikrát vyhlášen nejlepším DJem světa. Specializovaný magazín Mixmag mu dokonce udělil titul The Greatest DJ Of All Time.

Tate McRae je nejmladším hudebníkem, jenž se objevil na seznamu 30 pod 30 časopisu Forbes, její singl You Broke Me First z roku 2020 nedávno překonal na Spotify hranici 1 miliardy…

Hlasuj pro Tiësta a Tate McRae v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat