Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: WINONA OAK feat. ROBIN SCHULZ – Oxygen

31. srpna 2020 9:45
Novinka Evropy 2: WINONA OAK feat. ROBIN SCHULZ – Oxygen

Song jsme před několika týdny nasadili do naší hitparády Evropa 2 Music Chart. Od soboty 29. srpna 2020 ho hrajeme i v klasických rotacích.

Winona Oak se narodila 8. října 1994 jako Johanna Ewana Ekmark a vyrostla v severských lesích Švédska na území zvaném Sollerön. To je známé jako Ostrov slunce a je okouzlující. Vyrůstala a setkala se s více zvířaty, než s lidmi, ve svých dospívajících letech se stala drezuristkou koní. Jakkoliv mohla, psala poezii a písně již od mladého věku. Její babička hrála ve švédské královské opeře a toto dědictví předala Winoně, která začala hrát na housle v 5 letech a na klavír v 9 letech, kromě toho zpívala.

Jen o 20 let později Winona Oak zahájila vlastní uměleckou kariéru. V roce 2018 spolupracovala pro film What So Not na třech skladbách a hrála ve filmu Beautiful. Do povědomí většiny posluchačů se mohla dostat až díky spolupráci s The Chainsmokers na singlu Hope.

Robina Schulze netřeba představovat. Od roku 2014, kdy zremixoval hity Prayer In C a Waves, vydává jeden hit za druhým. Na cokoliv tenhle zlatý chlapec z německého Osnabrücku sáhne, zamíří do hitparád. Po úspěšných singlech Sun Goes DownHeadlights, OK,  I Believe I’m FineSpeechless, All This Love nebo In Your Eyes, ho přizvala na nový singl Oxygen právě Winona Oak.

Hlasuj pro Robina Schulze a Winonu Oak v Evropa 2 Music Chart!

Zdroj: Facebook, Wikipedia

Články, které by tě mohly zajímat