Právě vysíláme

Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: YEARS & YEARS – All For You

15. listopadu 2018 18:00
Novinka EVROPA 2 MUSIC CHART: YEARS & YEARS – All For You

Představujeme novinku č. 2 v hitparádě.

Britské electropopové trio Years & Years vydává euforický singl All For You, který pochází z čerstvě vydaného, v pořadí druhého alba Palo Santo, které bylo kritiky přivítáno s ohromným potleskem. Na tvorbě a produkci singlu se podílel Greg Kurstin, který v minulosti spolupracoval s AdeleP!nk nebo Siou.

Palo Santo je městem na vzdálené planetě, kde jsou lidské bytosti vzácností, a proto jsou považovány za ikony a uctívány společností robotů. Deska je z části únikovou fantazií, z části sociálním komentářem. Pop je na albu vnímán jako cosi futuristického, co se stejně jako svět mění k nepoznání. Inspirací bylo kapele sci-fi nebo pop PrinceDavida Bowieho či Lady Gaga, který útočí na více smyslů. Years & Years novou deskou vytvořili perfektní místo, skrze které se dají vyprávět nejintimnější a nejosobnější příběhy, které se dotýkají identity, sexuality, představení a v neposlední řadě toho, co to znamená být člověkem.

Years & Years byli vždy považování za kapelu brit popového klasicismu. Palo Santo však mění hudební směr i celkovou vizi. Důkazem toho je i rozmanitá paleta hvězd, které se podílely na tvorbě desky. Frontman Olly Alexander plně přijímá roli popové hvězdy a otevírá posluchačům svoje nitro.

Předchozí album Communion získalo v Británii první příčku, dosáhlo 1,5 milionu prodaných kopií, získalo 5 BRIT Awards nominací, čtyři singly se staly platinovými a kapela s albem vyprodala Wembley.

Hlasuj pro Years & Years v Evropa 2 Music Chart počínaje dnešní 20:00 hodinou!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat