Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: YUNGBLUD feat. DAN REYNOLDS of IMAGINE DRAGONS – Original Me

10. listopadu 2019 9:45
Novinka Evropy 2: YUNGBLUD feat. DAN REYNOLDS of IMAGINE DRAGONS – Original Me

Od čtvrtka 7. listopadu 2019 novinka č. 2 v hitparádě, od soboty 9. listopadu 2019 i novinka v klasickém playlistu Evropy 2.

Britský rebel Yungblud společně s frontmanem Imagine Dragons Danem Reynoldsem vydává singl Original Me. „Tenhle song je o přijetí i těch našich částí, které nenávidíme. Tím si uvědomíme, že naší největší sílou je být opravdu a autenticky sami sebou,” přibližuje singl Yungblud. „Pracovat s Danem je splněným snem. Díky naší syrové energii jsme skladbu nahráli během jediného dne.” Singl Original Me pochází z Yungbludova EP Hope For The Underrated Youth.

Multiinstrumentalista Yungblud napsal své první skladby, když mu bylo pouhých deset let. Po čase se přestěhoval do Londýna, kde začal svou kariéru. V roce 2018 vydal debutové album 21st Century Liability a publiku se představil na renomovaných festivalech, jakými je například Lollapalooza, Reading & Leeds nebo Vans Warped Tour. V letošním roce vydal hymnu outsiderů Loner, která si připsala miliony přehrání. Celkem má Yungblud na svém kontě přes půl miliardy streamů.

Hlasuj pro Yungbluda a Dana Reynoldse z Imagine Dragons v Evropa 2 Music Chart!

Podpořit můžeš i ostatní z aktuální TOP 20 nebo kteroukoliv z dalších 3 novinek:

Články, které by tě mohly zajímat