Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ZEDD feat. KATY PERRY – 365

16. března 2019 10:45
Novinka Evropy 2: ZEDD feat. KATY PERRY – 365

Novinka Evropa 2 Music Chart z minulého týdne se už usadila do aktuální TOP 20 a od soboty 16. března 2019 bude i součástí našeho playlistu.

Jedna z nejslavnějších zpěvaček současnosti Katy Perry vydává společně s jedním z nejúspěšnějších producentů Zeddem singl 365. K singlu byl Warrenem Fu (The Weeknd, Daft Punk) natočen videoklip, ke kterému vytvořila koncepci samotná Perry, a který si pokládá otázku, jestli bude umělá inteligence schopna naučit se lásce. Katy Perry v klipu vystupuje jako android, který se kvůli Zeddovi touží stát člověkem.

Katy Perry za poslední rok změnila nejenom image, ale i hudebně se od prvoplánově komerčního popu posunula k nezávislejšímu experimentování. Průlomový singl Swish Swish inspirovaný housem, EDM a samply od Fatboy Slima, Rolanda Clarka a Maya Jane Colese si na YouTube připsal přes půl miliardy zhlédnutí a na Spotify přes čtvrt miliardy streamů. Za svou deset let trvající kariéru si Perry připsala přes 18 miliard streamů a prodala přes 40 milionů alb a 128 milionů singlů. Na Twitteru je nejsledovanější osobností.

Multi-platinový držitel Grammy, DJ a producent Zedd je autorem jedněch z největších hitů poslední doby. Jeden z nejnovějších singlů Happy Now jenom na YouTube nasbíral přes 50 milionů zhlédnutí a předchozí skladba The Middle se sedm týdnů držela na prvním místě žebříčku Top 40 Radio, v tabulce Billboard Hot 100 strávila týdnů 23 a na kontě má přes 800 milionů streamů. Hit Stay, na kterém se objevila Alessia Cara, vynesl Zeddovi nominaci na Grammy. Ještě dříve ve své kariéře spolupracoval například se Selenou Gomez nebo Hayley Williams, kterým pomohl dosáhnout stovek milionů streamů a předních příček žebříčků.

Hlasuj pro Zedda a Katy Perry v Evropa 2 Music Chart!

Články, které by tě mohly zajímat