Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ADAM JANOTA – Love

29. prosince 2022 12:45
Novinka Evropy 2: ADAM JANOTA – Love

Hrajeme od soboty 24. prosince 2022.

Adam Janota vydal svůj první single s názvem Love.

Po účasti v posledním ročníku ČeskoSlovenské SuperStar se Adam Janota vydává na dráhu sólového zpěváka a představuje svůj první single. Produkčně se na skladbě podílí Jiří Burian, se kterým má v plánu dokončit celé své debutové album.

Jirku jsem poprosil o spolupráci na prvním songu a mezitím jsem postupně tvořil další a další, které ho zaujaly a řekli jsme si, proč neudělat celé album.”

Režii videoklipu si vzal pod křídla Ruy Okamura a společně se svým týmem stvořil napínavý děj plný zábavy, napětí i bolesti.

„Na Ruye jsem dostal doporučení a hned jak jsem mu poslal song Love, odpověděl, že ho to baví a že do toho půjde, za což jsem nesmírně rád a určitě to není poslední můj videoklip z jeho dílny!”

Skladba nese název Love a hlavní esencí textu jsou nástrahy života, láska i bolest.

„V hudbě je skvělé, že se člověk může vypsat ze svých pocitů a přesně to jsem použil u této písně. Je důležité, aby si člověk uvědomil, že času není nazbyt a pokud cítí, že někdo nebo něco je pro něj v životě důležité, měl by si za tím jít, než bude pozdě a nikdy by neměl litovat. A přesně o tom je můj song!”

Adam má v plánu postupně vydávat jednotlivé songy a dokončit své album. Věří, že účast v pěvecké soutěži pro něj byla tím správným rozhodnutím a odrazovým můstkem. 

Zdroj: Darina Buriánová, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat