Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ADELE – Oh My God

29. ledna 2022 9:45
Novinka Evropy 2: ADELE – Oh My God

Hrajeme od soboty 29. ledna 2022.

30, nové album od globální superstar Adele, je nyní všude k dostání. Velmi očekávanému albu předcházelo vydání několika skladeb včetně hlavního singlu Easy On Me, který se od svého vydání po měsíci usadil na 1. příčce žebříčku Billboard’s Hot 100.

30 je kritiky ceněno jako nejlepší album Adele. Časopis Rolling Stone ve své 5hvězdičkové recenzi alba napsal: „Adele ještě nikdy nezněla tak zuřivě“. A okamžitě dodal: „30 je zatím nejlepší album Adele.” Variety souhlasí a popisuje 30 jako „bohatší, působivější sbírku, která působí jako její nejlepší“. Clash nazval album „dílem osobního a uměleckého triumfu“ a I-D poznamenal, že „nikdo to neumí lépe.”

Zpěvačka natočila druhý videoklip Oh My God propagující úžasné album, které trhá prodejní rekordy jak v Čechách a na Slovensku, tak ve světě. Během práce na klipu se britská umělkyně znovu shledala se Samem Brownem, režisérem zodpovědným za video ke skladbě Rolling In The Deep. Pohyb a energie, které v klipu vidíme, podtrhují dusnou atmosféru samotné písně. Stejně tak slova „vím, že je to špatně, ale chci se bavit.“

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat