Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ALESSO feat. CHARLOTTE LAWRENCE – The End

16. ledna 2021 9:45
Novinka Evropy 2: ALESSO feat. CHARLOTTE LAWRENCE – The End

Hrajeme od soboty 16. ledna 2021.

Na cenu Grammy nominovaný umělec Alesso a dark-popová umělkyně a skladatelka Charlotte Lawrence sdíleli svůj nový singl The End. Euforickou, ale emocionálně syrovou skladbu, napsal Alesso společně s Charlotte Lawrence, Ali Tamposi a Andrew Watt. The End odpovídá magnetické a mistrovské produkci Alessa a navíc je doplněna dojemným vokálním výkonem Charlotte Lawrence, čímž aspiruje na přední příčky tanečních hitparád.

Těžké a šumivé části The End se soustředí na Alessův neposkvrněný zvukový design a odhalují jeho nepopiratelné popové cítění a nadání pro vytváření návykových beatů. Jasné textury písně vytvářejí brilantní napětí s Charlottiným textem.

The End následuje Alessův úspěšný singl Midnight s Liamem Paynem. Kromě toho, že si vysloužil pochvalu od Rolling Stone, E! a People, skladbu ocenili například MTV a Billboard, který ji oslavoval jako „vzletnou hymnu postavenou na velkolepé produkci.”

Alesso je globální mazák v tanečním světě. Švédský rodák získal téměř 2 miliardy streamů a opakovaně dokázal, že jeho vliv překračuje hranice a přechází do mnoha dalších žánrů. Spolupracoval s umělci jako je Calvin Harris, Tove Lo, Liam Payne, Swedish House Mafia, Sebastian Ingrosso, Hailee Steinfeld, Florida Georgia Line, Anitta a další. S jeho minulými hity, včetně platinově certifikovaného If I Lose Myself a zlatého Under Control, Alesso také našel velký úspěch s Calling (Lose My Mind), která se umístila na prvním místě hitparády Billboard US Hot Dance Club Songs.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat