Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ANNABELLE – Charm

21. srpna 2021 17:45
Novinka Evropy 2: ANNABELLE – Charm

Hrajeme od soboty 21. srpna 2021.

Annabelle vydává singl Charm a tančí u aktivní sopky. Klip z Tenerife skrývá zajímavý příběh!

Osobitá zpěvačka a rapperka Annabelle má na kontě už takové úspěšně singly jako Medicine, Black Hole nebo Dadae, které si našly své místo třeba i v éteru Evropy 2. Teď o sobě dává znovu vědět chytlavým trackem Charm, který je, jak říká sama zpěvačka, o šarmu kluka, kvůli kterému holka zanedbává povinnosti. „Byl to tak trochu můj případ,“ přibližuje píseň třiadvacetiletá interpretka z Prahy.

„Měla jsem toho strašně moc, nestíhala a můj kluk mi tehdy pořád volal a plánoval nám dny a večery a já ho prostě nemohla odmítnout. Byla jsem za to na sebe naštvaná a nechápala jsem čím to je, ale ‚maybe it’s your charm‘,“ doplnila význam singlu Annabelle. Celá píseň vznikala vcelku spontánně a spolupracovala na ní spousta zajímavých jmen jako Ninski nebo Jordan Round. Ninski je Rakušan s chorvatskými kořeny, skvělej týpek a velkej pracant. Dohodli jsme si on-line session kvůli Covidu. Nemůžu se dočkat až budu moct volně jezdit za svejma muzikantskejma kámošema, jak se mi bude chtít,“ posteskla si zpěvačka. Ninski v tý době už začal pravidelně spolupracovat s Jordanem, britským muzikantem a textařem, takže ho chtěl na naší session mít. A bylo to dobře, protože Jordan je neuvěřitelnej instrumentalista, hraje nádherně jak na klavír, tak na kytaru. Vokál je dokonce nahranej na můj domácí mikrofon a jsem vděčná Dobrinovi Mitchevovi, Janu Magdevskimu a Studiu Sterling Sound v US za dotažení zvuku k mý spokojenosti,“ dodala.

Jednoduchý, ale neméně působivý videoklip, se natáčel na Tenerife pod aktivní sopkou El Teide. Stejně jako v případě nahrávky, i tady šlo o spontánní akci, když se zpěvačka rozhodla natočit klip i přes to, že na Kanárských ostrovech byla na dovolené. „Měla jsem černý svědomí, že bych měla doma natáčet klip. V tom mě napadlo – proč nevyužít ten krásnej ostrov, na kterým se právě nacházím?“ říká Annabelle s tím, že největším problémem pro ni bylo sehnat štáb. Zpracování vizuálu se nakonec ujal Josu Ortega. „Na Instagramu jsem se ve story ptala lidí, jestli náhodou někoho na Kanárech neznaj a kámošky kluk měl na Lanzarote kámošku, která měla kámoše, kterej točí,“ dodala se smíchem zpěvačka.

Úsměvné bylo i samotné natáčení. Na začátku klipu si totiž Annabelle vezme červenou pilulku znázorňující zamilovanost a poblázněnost, kterou měla na konci symbolicky vyplivnout. Ale ne vždy jde vše podle plánu. „Jak jsme natáčeli při západu a východu slunce, tak jsme měli to správný světlo jen pár minut a neměli jsme moc pokusů. No a když jsem se dívala na jeden záběr sebe, jak vykašlávám ten bonbon, tak to bylo něco tak odpudivýho. Necvičila jsem to před zrcadlem a rozhodla jsem se do toho před kamerou dát prostě všechno, ale úplně jsem nedomyslela estetiku, a tak se tento finální záběr do klipu nedostal,“ uzavírá s úsměvem zpěvačka.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat