Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: AVA MAX – Sweet But Psycho

15. října 2018 17:45
Novinka Evropy 2: AVA MAX – Sweet But Psycho

Hrajeme od soboty 13. října 2018.

Zpěvačka Ava Max vydala v polovině srpna singl Sweet But Psycho. Písnička dnes patří k nejsdílenějším mezi uživateli streamingových služeb a její popularita nadále strmě roste. Úspěch Sweet But Psycho se ostatně očekával. Singl vznikal s ambicemi dostat zpěvačku do hitparád, skladbu produkoval zkušený Kanaďan Cirkut, který spolupracuje s hvězdami jako The WeekndKaty PerryNicki MinajMiley Cyrus nebo Rihanna. O provokativní vizuální podobu se postaral Shomi Patwary, jehož režisérských služeb v minulosti využili třeba BeyoncéMajor LazerMark RonsonMike Shinoda nebo již zmíněný The Weeknd. A soudě dle reakcí posluchačů, výsledek je velmi zdařilý.

Mladého talentu si už před časem všiml David Guetta a pozval zpěvačku do studia. Ava Max se tak objevuje ve společnosti všech těch velkých jmen, kterými francouzský producent ozdobil nové album 7.

Ava Max pochází z Wisconsinu, momentálně však žije v Los Angeles. Zatím natočila několik singlů a hostovala v několika klubových hitech. Její hlas zaslechnete například v nu-disco hymně Clap Your Hands od Le Youth nebo v Into Your Arms rappera Witt Lowryho.

Song pochází z alba Heaven & Hell.

Články, které by tě mohly zajímat