Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: AVAION – Keep On Dancing

11. září 2022 9:45
Novinka Evropy 2: AVAION – Keep On Dancing

Hrajeme od soboty 10. září 2022.

Nejnovější přírůstek skladatele, hudebníka a multiinstrumentalisty Avaion (vlastním jménem Christopher Stein) do jeho produkční tvorby začíná samostatně zpívanou větou „Don’t hold me back, of letting go“. Tato slova také odkrývají hloubku a srdceryvnost hudby, kterou mladý německý virtuos vytváří.

Po letech vzdělávání se v umění tvůrčího procesu Avaion zjistil, že jeho nejvytříbenější dílo pochází z hluboké bolesti. Ale i přes vnitřní temnotu někde stále září světlo. Po 11 releasech a více než 200 milionech kombinovaných streamů je dopad předchozích temných zkušeností také majákem naděje. Zatímco dnes vyzařuje Avaion pozitivitu, pamatuje i na vnitřní utrpení, které život přináší, a na to, jak dokáže nesnesitelně zatížit hlavu a srdce. Živě si vzpomíná na bolest.

Ale za vším smutkem je k nalezení místo štěstí a úniku. To představuje singl Keep On Dancing — něžné smíření s krásou pozitivna. Cestou z temnoty byla pro Avaiona hudba. Prostřednictvím této hudby dokáže rozebrat všechno špatné a dobré v životě. Reflektování jeho pocitů v jeho hudbě není jen terapií pro něj samotného, ​​ale stalo se něčím introspektivním pro jeho rostoucí základnu fanoušků.

Avaion již dříve popsal svůj styl jako „hudbu pro tanec a snění“. S Keep On Dancing vytvořil dokonalou směs této alchymie.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat